torsdag den 31. juli 2014

Men... Hvornår?

Jeg bruger enormt meget tid på at spekulere over, gætte på og tale om hvornår jeg mon føder. Om godt en uge er jeg 37 uger henne og så kan det i princippet ske hvert øjeblik det skal være - 5 uger frem. Det er så vildt! Og det er skørt at skulle lave alle aftaler med det forbehold at jeg måske føder.

Jeg tror jeg har set højgravid ud længe, for selvom jeg synes at jeg har gjort et stort nummer ud af at fortælle folk, at terminen altså er 30. august, så vrimler det alligevel med kommentarer ála "nu sker det nok lige om lidt!" og "næste gang vi ses har du sikker født" - sådan har der været i over en måned. Især hos min frisør, hvor det efterhånden er blevet helt akavet stadig at være gravid, hver gang jeg kommer. Men mit pandehår er altså hurtigere til at gro ned i øjnene på mig, end babyen i maven er om at blive klar. 

Selvom de fleste førstegangsfødende går over tid, så har jeg alligevel en fornemmelse af, at jeg føder før terminen. Så det skal nok passe at jeg ender med at gå 14 dage over eller sådan noget. Jeg må hellere arbejde lidt med min tålmodighed...


2 kommentarer:

  1. Fin mave! Jeg fik de kommentarer fra cirka 8 uger før - havde også en temmelig stor vom ;) Det er en spændende tid det der med at gå og vente fordi det kan ske når som helst - man er vildt spændt! Samtidigt er det også ret træls når man er lidt af en planlægger-type...! Men nok sundt for en, haha!

    SvarSlet
  2. Uh, ja, det bliver spændende hvornår fødselsdagen falder (:

    - Anne

    SvarSlet