onsdag den 30. juli 2014

Så har vi også prøvet dét

Nå. I mandags var vi så kommet til det famøse tidspunkt, hvor vi skulle til fødselsforberedelse. Og da jeg så at vi skulle sidde 20 voksne mennesker i en halvcirkel omkring et dårligt layoutet powerpointshow, i et bagende hedt lokale og lytte til en overpædagogisk jordemoder, der nikkede manisk og spærrede øjnene op efter hver sætning, tænkte jeg; det er løgn!

Men faktisk var jordemoderforedraget meget informativt - eller det ville det i hvert fald have været, hvis ikke jeg var typen der kan gå helt amok i research og for længst har læst alt hvad der er værd at vide (og mere til) om fødslen og den faser. Og fortalt det videre til stakkels Jakob. For jeg er enormt spændt på at skulle føde og for en "prepper" som mig ligger fødselsforberedelsen altså lige lovlig sent. 

Jeg ved heller ikke om jeg egentlig føler mig bedre forberedt efter i mandags. Der er jo eftersigende ikke to fødsler der er ens og ingen kan sige noget om, hvordan det kommer til at forløbe for mig. Så jeg prøver på ikke at forestille mig et bestemt scenarie, men ønsker mig i al hemmelighed en fuldstændig standard fødsel. 

2 kommentarer:

  1. Jeg sprang det over - i mit hoved forestillede jeg mig det var meget 70'er agtigt og slet ikke noget for mig det der fødselsforberedelse.. ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var ikke så 70'eragtigt som det kunne have været, men jeg kan godt følge dig ;-)

      Slet