tirsdag den 2. oktober 2012

Gave i postkassen

I weekenden modtog jeg denne fikse lille pakke med posten:Ja. Det er en menstruationskop kan jeg afsløre - eller rettere: En OrganiCup. Det miljørigtige alternativ til bind og tamponer.

Jeg har fået den tilsendt, fordi jeg skal afprøve den ved lejlighed og fortælle jer om det er noget der er værd at bruge penge på.

Spændende ikke?

Det synes jeg i hvert fald.

4 kommentarer:

 1. Mit liv blev i hvert fald meget nemmere og rarere, da jeg købte sådan en kop! Ikke huske tamponer, ikke bøvle med bind, ikke huske at skifte, når man alligevel tisser, ikke noget med snore, der blir væk, bind, der drejer sig! Fuld bevægelighed og frihed! Fabelhaft :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt at høre! Jeg glæder mig rigtig meget til selv at komme i gang med at bruge den. Kan godt se at der er mange fordele :-)

   Slet
 2. Tillykke! Du bliver en ny og lykkeligere kvinde! Det er den bedste investering jeg nogensinde har gjort!

  Og jeg synes de burde dele den ud til præpubertære piger hos sundhedsplejersken, istedet for de der åndssvage "her er 3 kæmpebleer - velkommen i kvindens verden"-intropakker man får (eller, fik, for 15 år siden...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :-) Glæder mig efterhånden også ret meget til at afprøve den, det bliver spændende! Og ja, jeg er helt enig med dig - det er meget mærkeligt at den ikke indgår som alternativ til bind og tamponer når sundhedsplejersken snakker med de præpubertære tøser...

   Slet