tirsdag den 28. august 2012

Hvad er det bedste man kan bruge sine sidste penge på når man lige er blevet arbejdsløs?

Svaret er en klipning. Helt klart. En god, dyr klipning. Så man kan se målrettet, seriøs og tjekket ud i sin jobsøgning. Altså. Hvad ellers?

Mit hår bar jo ret meget præg af at have tilbragt syv uger ovenpå mit hoved i USA og det var i forvejen mærket af den halvvejs udgroede permanent. Med solskadede, slidte og utæmmede lokker og med pandehår som jeg helt selv havde klippet i New Orleans' fugtige varme og som siden var groet ned i øjnene på mig igen mødte jeg altså op til den miljøvenlige frisør A:S:H på Frederiks Allé. Yes.

Det var fedt.

Jeg spandt som en kat under hele klipningen. Hvad kan man ellers gøre når en frisør siger ting som:

- Du skal have silkehår i dag (*spinde*)
- Jeg klipper lige håret i nakken sådan at det bukker indad af sig selv (*spinde*)
- Jeg tror at den her frisure vil passe rigtig godt til din stil (*spinde*)
- Du har en rigtig flot hårfarve (*spinde*)
- Jeg klipper det lige sådan at det fremhæver dine kindben (wauv, har jeg virkelig kindben!?)
- Med din ovale ansigtsform kan man sagtens bære en midterskilning (*spinde*)

Jamen det var bare fedt endelig at blive klippet af en der rent faktisk gad have en holdning til mit hår og som kunne læse det og ikke bare mekanisk gjorde det jeg havde mumlet om.

Og det var fedt at kunne komme hjem fra frisøren uden straks at skulle kaste sig over sit hår, for at se hvad der kunne gøres for at redde looket. Og uden at stinke af kemikalier.

Men med en foxy 70'er page.

Ikke et sponsoreret indlæg.

10 kommentarer:

 1. Årh det lyder som en god frisør! Har længe ledt efter en frisør der tager højde for hvordan ens hår "opfører" sig - og som har god hårstil ;)
  Tak for tippet Mette! Håber I havde en god tur til USA :D
  - og forresten, tillykke med den nye blog!
  Kram Julia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig lækkert! Ta' derhen næste gang, det vil du ikke fortryde. Vi havde en vidunderlig tur til USA og tusind tak :-D Jeg er glad for at den bliver så godt modtaget!

   Slet
 2. Pictures or it didn't happen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ... Har sendt dig et billede på mms der er arto værdig!

   Slet
 3. Svar
  1. Tak! Det er jeg glad for at du synes - du er en af de få der har set pagen live jo ;-)

   Slet
 4. Jeg trænger også seriøst til en klipning. Jeg vil gerne have kort hår igen - problemet er bare, at kort hår skal holdes (dvs. klippes) ved lige, og jeg skal nok kunne finde penge til 1 x frisør, men ikke hver 6. uge.

  Hvor meget kostede det?

  Tillykke med din nye blog i øvrigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også flot til dig med kort hår (ikke at dit hår ikke er pænt nu), men kan godt se problematikken. Hun sagde dog at jeg kunne komme forbi og få holdt mit pandehår ved lige gratis... Så måske hun er til at snakke med? Det kostede 420 kr. Der er studierabat, men jeg har jo mistet mit studiekort. Flot.

   Og tak :-)

   Slet
  2. Det var da ikke særlig dyrt! Da jeg fik klippet mit hår kort kostede det 550,- og det var ikke ved sådan en smart miljøvenlig frisør. Nu ved jeg da, hvor jeg skal smutte hen næste gang.

   Slet