søndag den 4. maj 2014

Møbellager i stuen

Torsdag morgen tikkede der en mail ind om, at BabySam havde 20% på alle vugger og senge - til dem der printede mailen og tog den med ned i butikken vel at mærke. Sådan et godt tilbud er svært for to ærkejyder at sidde overhørig. Så efter lidt løs debat om sengepriser og -størrelser over sms endte det med, at jeg daffede ned i BabySam og indkøbte den Troll Sun Mini Cot som vi havde forelsket os i, da vi var ude og kigge babyudstyr i påsken


Vi kan både lide den fordi den er pæn at se på og fordi den er så lille, at den rent faktisk kan være i vores soveværelse samtidig med den puslekommode, som vi også har set os lune på. Den har målene 99,2x56,1 (udv.) i modsætning til almindelige tremmesenge der (åbenbart) alle sammen måler 60x120. Vi kan bruge den til baby i max halvandet år og madrasmålene er lidt skæve, men det synes vi er værd at tage med, når den nu har sådan en perfekt størrelse. 

Så nu er vores stue forvandlet til et møbellager de næste par måneder. Det eneste sted, den store papkasse kunne være, viste sig at være lænet op ad bogreolen. Jakob har lovet at hjælpe mig, hvis jeg får brug for en af de bøger, der nu er fanget bag den. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar