torsdag den 24. april 2014

Gravidhjerne

Nogle gange bliver jeg så træt, at jeg føler mig fuld. Jeg begynder at sige enormt uigennemtænkte ting og håber, at folk ikke tager mig alt for seriøst. Heller ikke når jeg prøver at lyde klog. Trætheden underminerer ligesom det strenge filter jeg  (tro det eller ej) plejer at tale igennem.

Jeg mister nemt orienteringen. Igår skulle jeg ud af døren kl. 18.15, så jeg ville spise aftensmad 17.30. Det var først da jeg var færdig med at spise og klokken ikke var mere end 17.07, at det gik op for mig, at jeg havde spist aftensmad en time for tidligt. Uden overhovedet at lægge mærke til det. Jeg begyndte at føle mig lidt senil - og opdagede endnu en ulempe ved at være konstant sulten: Dét kan man nemlig ikke navigere efter.

Jeg bruger lang tid på at udtænke geniale løsninger til hverdagsproblemer og når jeg så endelig har besluttet mig for den bedste løsning, så glemmer jeg den igen og starter forfra. På den måde holdes min trætte hjerne konstant igang. Hver dag føles som om, at vi lige har skiftet til sommertid: Jeg aner ikke hvad klokken er! Og når jeg spørger folk hvad den er,  så svarer de noget i stil med "kvart over".

Kvart over HVAD?

2 kommentarer:

 1. Haha, Du må se om du kan anskaffe et armbåndsur der ringer som en kirkeklokke de antal gange, viseren står på! Så må du bare igang med at tælle.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja det kunne blive en løsning! ;-)

   Slet