søndag den 29. september 2013

Girls will be girls?

For et par dage siden blev jeg ringet op af en grædende veninde, der bliver holdt udenfor af nogle andre veninder, som jeg (heldigvis, havde jeg nær sagt) ikke kender. Åh altså. Det er en svær en at trøste på, for hvad kan man sige andet end at hun fortjener bedre end det? Jeg ville ønske at jeg kunne gøre noget ved det, for, også jeg, kender smerten ved at blive hold udenfor.
Det tror jeg alle gør.

Men. Det var da hun gentagne gange hulkede, at det var ligesom at være tilbage i folkeskolen, og senere da Jakob sagde "hvorfor gør I piger sådan noget mod hinanden? - Altså ikke dig, men de andre?", at det gik op for mig, at det der latterlige tøsefnidder, som jeg har været så overbevist om, at vi ville vokse fra, åbenbart er fulgt med os (eller nogle af os?) ind i voksenlivet.

Øv. Kan vi ikke lige aftale, at vi behandler hinanden ordentligt fra nu af, piger?

2 kommentarer:

  1. Problemet er, tror jeg, at det kun er os der har prøvet at være dem der bliver holdt uden for, der er rigtigt opmærksommepå problemet -- vi ved hvor pokkers ondt det gør. Men ja - good riddance, for sådan noget skal man ikke finde sig i. Væk med dem der ikke kan opføre sig ordentligt - det er en af de ting ved livet vi kan styre. Og giv hende gerne et ekstra varmt knus herfra; vi er altså nogen der prøver at leve et liv uden tøsefnidder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Enig! Man skal fokuserer på de veninder som virkelig værdsætter én og også prøver at undgå tøsefnidder! Vi er heldigvis mange der ikke gider den slags ;-)

      Slet