tirsdag den 13. august 2013

Når universitetet byder op til dans

Det er nu jeg rejser mig fra bænken og tager universitetet i hånden i håbet om nænsomt at blive drejet rundt og ikke trådt over tæerne. Det er nu jeg er trådt ud af arbejdsløshedskøen og nu jeg er SÅ KLAR til den kandidat.

Men er jeg klar til endnu en dans med universitetet? For det er jo ikke kendt for at være den mest opmærksomme dansepartner - og selvom jeg allerede har gået der i tre år, så kender jeg stadig ikke alle trinene. Universitetet går til dansen med en vis arrogance.

Alligevel kender jeg det godt efterhånden, universitetet, og jeg ved, at der bag den lidt kolde facade gemmer sig noget virkelig fint og det er det der hedder viden og det er det, jeg er der for.

Jeg er der ikke for at kunne finde rundt på verdens mest forvirrende hjemmeside, jeg er der ikke for at bøvle med undervisnings- og eksamenstilmeldinger eller for at fare vild i studieordninger.

Jeg har bestilt et studiekort, printet en indskrivningsbekræftelse og pudset danseskoene. Dansen begynder til september.

10 kommentarer:

 1. Yay!!! Glæder mig!
  Kh Anna

  SvarSlet
 2. Spændende!! Jeg begynder også på uni i næste uge efter 6 års studiepause.. er en anelse nervøs :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det kan jeg godt forstå!! Held og lykke med det :-)

   Slet
 3. Det lyder spændende, og jeg ønsker dig alverdens medvind på din vej gennem kandidat-studiet.

  Jeg starter også selv på kandidaten lige om lidt. Ikke desto mindre føles det dog ikke specielt revolutionerende, eftersom jeg blot flytter fra den ene skolebænk til den anden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg har været ude i et år og synes det er lidt underligt at skulle tilbage, men tror det bliver super godt når jeg først er igang! :-)

   Slet
  2. PS. Sikke en fantastisk flot blog du har!

   Slet
 4. Pøj pøj med dansen :) Kender din beskrivelse alt for godt selv - det at studere på Uni er virkelig en ambivalet følelse - fedt at lære, men også frustrerende af og til. Sidder pt selv i mit speciales afsluttende fase (måske der, hvor frustrationen topper), men hold op hvor har det været fedt, set i bakspejlet!

  Jeg har pt en konkurrence kørende om et par Ray Ban solbriller på min blog - kig endelig forbi og deltag :) http://www.novaksagenda.dk/2013/08/give-awayray-ban.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Er glad for at jeg ikke er den eneste der har det ambivalent omkring det, men ja det er super fedt og det giver en frihed og en fleksibilitet at studere, som man skal huske at sætte pris på...

   Slet