søndag den 28. april 2013

Tour de Fur

Jeg har ikke været en særlig aktiv blogger den sidste uges tid. Måske skyldes det, at jeg ikke har særlig meget at blogge om, medmindre I synes det er spændende at høre om, hvor mange burgere endomondo mener, jeg har forbrændt eller at træet foran mit vindue har valgt det helt rigtige tidspunkt at springe ud på. Eller også skyldes det, at jeg bruger enormt meget tid på et andet skriveprojekt som jeg ikke vil løfte sløret for endnu. Eller også skyldes det, at jeg har tilbragt storbededagsferien på Fur, sammen med nogle skønne venner. Mange af dem har jeg kendt siden efterskoletiden. Jakob var selvfølgelig også med.

Her er lidt stemningsbilleder:

Jakob slår smut
Det særlige ler på Fur: Moler
Sofahygge
Sommerfuglebog
Rendyrket nostalgi
Jeg blev lidt forelsket i udkantsdanmark må jeg indrømme. Faktisk undertrykker jeg tit en lyst til at flytte ud hvor kragerne vender (fx en lille ø som Fur) og leve halvvejs i isolation mens jeg bader i havet hver morgen året rundt og skriver en bog. Jeg kom endda til at stå og kigge lidt på opslag i ejendomsmæglerens vindue. Skulle bare lige se hvor meget man kan få for pengene derude. Meget.

Men bare rolig. Jeg lover at blive indenfor "civilisationens grænse" (også kendt som 3G net). Foreløbig i hvert fald.

PS. Ja jeg var i vandet i morges. Ja det var koldt.

1 kommentar:

  1. Åh, hvor lyder det hyggeligt med sådan en sommerhustur i godt selskab. Og ja, hvorfor kan man af og til føle sig draget af udkantsdanmark? Pga naturen? Roen? Jeg synes i hvert fald, det ofte hænger sammen med stressniveauet;)

    SvarSlet