torsdag den 18. april 2013

Dræberuge med lyspunkter

Den her uge har været en rigtig seriedræber. 

Den har brækket sig ud over mit liv med glemte aftaler, travlhed og forvirring. Jeg har rendt rundt som en idiot og forsøgt at få det hele til at hænge sammen og jeg har stort set ikke haft et ledigt øjeblik. Jeg har muligvis glemt hvordan man holder fri, når jeg vågner lørdag morgen. Jeg har også tabt samtlige wordfeudspil. 

Er det ikke fedt når der sker en hel masse? Spørger folk mig nogle gange. Jo det er virkelig fedt. Lige indtil jeg overmandes af lysten til at krybe sammen i hjørnet af sofaen med en bog og et tæppe og tænke; forsvind verden. 

Mod alle odds har ugen dog haft sine små højdepunkter. 

Mandag aften var jeg til foredrag med fantasyforfatteren Josefine Ottesen, som signerede mit eksemplar af højtelskede "Eventyret om fjeren og rosen". Yes!

Tirsdag morgen oplevede jeg forfatteren Hanne Viemose lave skriveværksted for en hg-klasse ude i Viby. Min begejstring varede resten af dagen og Jakob fik følgende sms: 

"Glæder mig enormt meget til jeg forhåbentlig engang selv bliver forfatter, så jeg kan komme ud og undervise skoleklasser i kreativ skrivning. Det er det fedeste i verden at åbne folks øjne for litteratur".

Så kan man tale om én der er glad for sit fag, hæ. 

PS. Jeg ved godt at der først bliver sat trumf på travlheden når man får børn. Det er en skræmmende tanke. 

2 kommentarer:

  1. Æv med den dræberuge. Sender lidt god karma din vej, så du kan få lidt energi tilbage.

    P.s. og jo, børn og travlhed hører meget godt sammen - men derfor må man gerne synes, man har travlt, selvom man endnu ikke har fået børn. Så nyd endelig bogen i sofaen med god samvittighed;)

    SvarSlet