lørdag den 2. februar 2013

Pylret

"Det er fordi du er grøn" sagde Jakob, da jeg fortalte ham om, hvordan jeg havde rendt rundt og ledt efter en veninde til en fest jeg var til aftenen før. Han refererede til min personlighedstype. Sådan noget bruger de nemlig meget på hans nye studie.

Jeg ved ikke om min personlighedstype er "grøn", men jeg ved at jeg pylrer om folk og let bliver bekymret. Ofte intensiveres det efter et par glas vin. Forsvinder nogen, selv hvis det er på fredeligste vis, kan jeg ikke lade være med at frygte, at man finder vedkommende druknet eller myrdet dagen efter.

Hvis ens personlighedstype er "grøn" er man sådan en, der bare gerne vil have at alle har det godt. På den måde rammer den egentlig meget plet. Min ansvarsfølelse kan måske til tider virke omklamrende, men jeg ved, at mine veninder ved, at jeg kun pylrer om dem, fordi jeg holder af dem.

Er man veninde med ("grønne") mig, kan man ikke forsvinde uden at der i hvert fald er én, der undrer sig over, hvor man er.

Alligevel er der tidspunkter hvor jeg ville ønske at jeg var mere "rød" eller "blå" eller hvad de andre personlighedstyper hedder. For engang imellem kunne det være rart at kunne trække på skuldrene og tænke; det må de #&/(=¤/=#!? selv finde ud af. Eller måske endda at være den der skulle findes.

Take care.

2 kommentarer: