fredag den 4. januar 2013

Køkken-tetris

Da Jakob og jeg kom hjem fra juleferie havde vi en lille parforholdstest i køkkenet. I julegave havde vi nemlig begge to fået forskellige nye ting at fylde i skabene. Det krævede uovertrufne samarbejdsevner og kreativitet at få det hele til at være der. Vi blev også nødt til at kaste et kritisk blik på nogle af vores ejendele. Noget måtte simpelthen ud.

I går var Jakob så ude og bytte en julegave og da jeg sms'ede og spurgte hvad han så havde fået købt i stedet, blev jeg rigtig glad. En kaffekværn! Sådan en havde vi faktisk begge to ønsket os - uafhængigt af hinanden. Perfekt.

Jeg drikker ikke kaffe og er så langt fra at være barista som nogen kan være, men jeg havde simpelthen forestillet mig en køn lille tingest af træ med et håndtag, som man så simpelthen kunne dreje på og så blev kaffen malet.

Forskellen mellem mænd og kvinder har derfor sjældent været mere tydelig, da Jakob kom hjem med denne her tingest, som er næsten ligeså stor som vores elkedel. For slet ikke at tale om kaffemaskinen.


Vi har stadig ikke fundet ud af, om vi kan få monstrummet til at være i køkkenet (altså sådan at vi også kan være der). Måske bliver vi nødt til at flytte. I hvert fald kan vi nu kværne kaffe på fancy vis.

Er det ikke også noget med, at man aldrig skal gå ned på gear?

2 kommentarer:

  1. Hahaha, fantastisk eksempel på forskellen mellem mænd og kvinder! Jeg er heller ikke kaffedrikker, men det er min kæreste. Vi har derfor et monstrum af en kaffemaskine, som jeg er så "venlig" at sætte ud i bryggerset, så snart den ikke er i brug. Jeg gider ikke have det lort til at stå og fylde i et køkken, der i forvejen er småt nok (undskyld, sproget :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! :-) Forstår dig godt, men synes egentlig det er meget hyggeligt med kaffe - og kan ikke rigtig klage så længe det ikke er mig der bruger køkkenet mest ;-) hehe...

      Slet