fredag den 26. oktober 2012

Tequila involveret i komisk cykelstyrt

Okay så havde jeg været i Fakta, ikke? Og jeg havde købt frugt og tequila (nej, til i morgen aften) og puttet det hele pænt ned i min taske. Jeg havde puttet tasken pænt ned i cykelkurven og pænt trukket min cykel hen til den vej jeg skulle cykle på.

Inden jeg kunne begynde at cykle, skulle jeg dog krydse en anden vej. Jeg trådte forsigtigt og elegant et par skridt frem og kiggede mellem et par parkerede biler om der var fri bane. Det var der ikke. Slet ikke. Jeg trådte forskrækket et par skridt tilbage, da en bil kom kørende hurtigt ned af gaden.

Cyklen væltede med et brag. Jeg mistede balancen og landede ovenpå cyklen med et brag. Min taske fløj ud af cykelkurven og indholdet spredte sig udover fortovet.

Da jeg et par minutter senere sad på kantstenen med den, stadig, væltede cykel foran mig og samlede min ejendele op fra jorden mens jeg sundede mig lidt, kom en dame hen til mig.

Hun: Er du okay?
Jeg: Ja, det tror jeg (snøft, snøft)
Hun: Hvad skete der?
Jeg: Ja, altså, jeg faldt... Over cyklen...

Behøver nemlig ikke andres indblanding for at være uheldig i trafikken. Det der med at styrte på cyklen det klarer jeg fint alene - også uden overhovedet at sidde på den.

PS. Overskriften er vidst Ekstra Bladet værdig.

2 kommentarer: