onsdag den 24. oktober 2012

Lad dog barnet...

"Vores børn bliver selvfølgelig ikke sådan nogen der larmer" sagde jeg til Jakob den anden dag.

Vores kommende børn er nemlig perfekte: De larmer ikke eller holder os vågne om natten. De er ikke opmærksomhedskrævende, de spilder aldrig og de gør altid hvad der bliver sagt.

Vi kommer aldrig til at opleve sådan noget med nætter fyldt med babygråd og unger der tisser i sengen, vækker os kl. lort om morgenen og bliver hysteriske hvis der er noget de ikke må. Vi kommer heller ikke til at rende rundt som søvnmangel-zombier med babygylp på tøjet. 

Næh-nej. 

Lyder det urealistisk? Lyder det som om at jeg ikke har den fjerneste anelse om, hvad det egentlig er for et liv jeg går og drømmer om at få engang?

Måske...

Men jeg er træt af kun at høre om hvor hårdt det er. Åååh lad mig nu bare leve lidt i drømmen. Ellers kan det være vi ikke gør alvor af tanken.

Ja det var en trussel. 

6 kommentarer:

 1. Der er ting ved at få børn jeg havde forestillet mig ville være lettere, men der er bestemt også områder, hvor jeg er overrasket over, hvor nemt og dejligt det er.

  Uanset hvad er der ingen tvivl om, at det bedste i hele verden er at være mor.

  SvarSlet
 2. Lige gyldigt hvad Mette, så kommer du aldrig til at fortryde at du har fået dem! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg ikke i tvivl om :-)

   Slet
 3. Er enig med de andre. Det kan godt være, at der bliver blogget og snakket meget om, hvor hårdt livet med børn kan være. Men lykken med børnene er jo tilsvarende intens:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den glæder jeg mig til at opleve når det bliver min tur :-)

   Slet