torsdag den 13. november 2014

En lille opdatering om søvn

Jeg ved ikke om I læser med her, men jeg ved at der sidder et hav af forældre derude, som kæmper med at få jeres baby til at falde i søvn og jeg synes jeg skylder en lille opdatering om, hvad der virker for os lige nu.

Slyngevuggen var svaret i en periode, men den er vi gået fra igen, fordi den - ligesom så meget andet - pludselig mistede sin magi. 

Derfor troede jeg heller ikke at det ville holde længe, det jeg vil afsløre nu: 

En dag pakkede jeg Aksel i barnevognen, travede ned i Babysam og købte en "sutteklud" fra Teddykompagniet (sutteklud i mangel af bedre betegnelse, I har sikkert set dem - det ligner et fladt firkantet tøjdyr). 

Fra den dag har det hele været lidt nemmere! På det tidspunkt overvejede vi faktisk at smide penge efter sådan en skildpadde der kan lave stjernehimmel og spille lyd og jeg ved ikke hvad (troede aldrig det skulle komme over mig), så jeg havde ærlig talt ikke de store forventninger til den flade, firkantede giraf jeg fik med hjem fra Babysam den dag. 

Men den har helt tydeligt gjort det nemmere for Aksel at falde i søvn og man kan se at han elsker at putte med den.Ikke sponsoreret.

2 kommentarer:

  1. Sådan en min dreng på fire måneder også - den er guld værd! Hvis man ligger den over øjnene har han nemmere ved at finde ro. Han forbinder den med at sove, så må hellere købe et lager hvis nu den uheldigvis bliver væk!

    SvarSlet
  2. Skønt med noget der dur, en girafven er nok ikke det værste man kan have :D

    - Anne

    SvarSlet