onsdag den 10. september 2014

Endelig blev jeg mor!

I har nok gættet det eller set det på facebook, snapchat, twitter eller instagram: Den 2. september 2014 blev vi forældre til den dejligste lille dreng. Han hedder Aksel og han har sat alting i et helt nyt perspektiv. Vi har brugt de sidste otte dage på at lære ham at kende og finde os til rette i vores nye roller som forældre - roller som vi allerede elsker!

Jeg har - sjovt nok - ikke skænket bloggen mange tanker siden jeg fødte Aksel og hvis jeg har, har det kun været for at overveje 1) om jeg overhovedet havde lyst til at blogge nogensinde igen og 2) hvordan andre nybagte mødre mon finder tid til at blogge (helt ærligt: hvordan?).

Men nu sidder jeg her ved spisebordet med Aksel trygt sovende i sin fine seng, et halvt glas øl ved min side og Jakob overfor mig med en god bog. Jeg tænker, at der nok skal være nogle tanker om det at være blevet mor, som jeg har lyst til at dele hen ad vejen. Det bliver nok ikke daglige indlæg, for dagene er begyndt at gå minimum dobbelt så hurtigt siden Aksel kom til verden - er det ikke rigtigt? - og Aksel skal ikke være en "bloggerbaby", så det kommer heller ikke til at flyde over med billeder af det ellers utrolig smukke lille vidunder.

Men måske med tanker.


2 kommentarer:

 1. Stort tillykke! Det er skøn titel at få, mor.. Og hvor ser han lille og fin ud! Er meget misundelig på at du kan få ham til at bruge natursut, jeg købte en til min lille mand på nu 8 uger.. Vil han bruge den? Nej! Det skal være de der plastik-helvede MAM-sutter ;-)

  Når jeg blogger er jeg meget på fra mobilen, så er det nemmere at finde tid til det end lige at skulle starte computeren op og det hele. Men synes man finder tiden hen af vejen, for ja tiden går ekstra stærkt med et lille barn, især i starten. Dagene flyver bare afsted!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Og vil lige sige, at det med sutten altså virkelig snyder. Billedet er taget den eneste gang jeg kunne lokke ham til at tage natursutten - ellers kan jeg garantere for, at han også bruger MAM i stor stil ;-)

   Slet