søndag den 10. august 2014

Iron man, kælefår og magiske snørebånd

Jeg har en teori om, at der er rigtig mange alt for nemme og alt for rige forældre og kommende forældre derude. Der må være nogen, som man bare kan få til at købe alt - og derfor har det sværeste ved at købe babyudstyr egentlig også været at skille skidt fra kanel. Hvad skal vi egentlig bruge og hvad vil babyudstyrsindustrien gerne have at vi køber? Vi er et par stolte jyder og man kan derfor tælle på én hånd, hvad vi har købt i Babysam. Til gengæld er vi blevet ret udspekulerede, når det gælder om at vaske ting der er købt brugt på DBA. Således har Jakob lige fået en temmelig slidt og beskidt autostol til at skinne, så man skulle tro den var ny. Der hersker ikke nogen tvivl om, at den mand tager opgaven alvorligt!

Her på det sidste er det begyndt at vælte ind med mails om tilbud på ting, som jeg uden den mindste tvivl kan sige, at jeg ikke har brug for. Men bare fordi man er gravid og har skrevet sig op til en gratis babypakke eller to, så mener industrien åbenbart at man også er interesseret i;

- et "sejt monster high vækkeur"
- at spare 50% på et "lækkert kælefår"
- at få en "grafisk fortolkning" af sit barns tegning (!?)
- et "iron man kamera til den seje superhelt"
- en "bodyslimmer" så man kan "smide et par kilo efter fødslen"
- 12 stk "magiske snørebånd"
- en "derma roller" der mindsker rynker, appelsinhud og pigmentforstyrrelser
- "Top seje høretelefoner med iron man eller ninja turtles"

Jeg modtager dagligt mails med nye tilbud. Det ene mere desperat end det andet - og med mere og mere groteske overskrifter. Er der virkelig nogen der køber det lort? Og bliver jeg en af dem om et par år? Det håber jeg virkelig ikke.

7 kommentarer:

 1. Haha - indkøb af babyudstyr er en jungle at navigere i. Jeg har tjekket de der lister som netop Babysam og andre butikker laver og kan så strege de første mange unødvendige ting og sager ud som man IKKE har brug for.. Godt råd herfra: køb hen af vejen! Har fx kastet 170kr efter suttebrikker i silikone, ikke brugt... Og så videre og så videre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har også kun købt det helt basale her til at starte med, for vi regner nemlig også med at købe en hel del hen ad vejen når vi ved lidt mere om hvad vi skal bruge :-) (og bare rolig - det er ikke alt vi har købt brugt! Vi også ret habile online-shoppere!)

   Slet
  2. Hov, det var ikke ment som at jeg ikke ville købe brugt. Men at vi IKKE har brugt de suttebrikker, hehe.. Skulle have ventet og set om jeg fik brug for dem, hvilket jeg ikke har - så kunne jeg have brugt de 170 kroner på at gå på café i stedet ;)

   Er klar fan af brugt!

   Slet
 2. Altså -- jeg synes du skal købe de magiske snørrebånd og et kælefår. Det første fordi jeg virkelig gerne vil vide om de faktisk er magiske (i så fald, skal jeg have fat i nogle. Hvis de fx kan sættes i gang med at tage opvasken a la i Sværdet i stenen, så er jeg FAN!). Det andet, fordi jeg ikke aner hvad et kælefår er. Presumably, er det en bamse, men så igen, er alle bamser ikke kælebamser?
  ... Jeg tror ikke at du kommer til at hoppe på den slags reklamer. Jeg håber til gengæld at du vil blive en af dem der gør lidt grin med dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald svært at lade være med at gøre grin med dem ;-) hehe... Tror heller ikke at jeg kommer til at hoppe på den slags!

   Slet
 3. Hahaha. Det er utroligt, hvad folk tror, de kan sælge! (Og mere utroligt, at nogen nok rent faktisk køber det...).
  Det får mig til at tænke på en mail fra Apple, hvor der stod "Har du fundet en gave til mors dag? Hvad med en iPad?". Øh ja, for det er nemlig lige mit budget til morsdagsgaver ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det værste er at der sikkert er mange der hopper på de skøre tilbud, for ellers ville de jo nok stoppe med at sende dem!

   Slet