søndag den 27. juli 2014

Klar, parat ... ventetid!

Vi forbereder os på babyboblen på mange forskellige måder - ikke bare ved at fylde fryseren med lækre retter vi kan tø op når vi eftersigende intet andet magter, men også ved at få set en masse til vores venner, som vi eftersigende ikke kommer til at se noget til de næste 18-20 år og så ikke mindst slappe en hel masse af, for når babyen først har meldt sin entré kommer vi eftersigende aldrig til at lukke et øje igen.

Jeg kan ikke sove længe og jeg sover i det hele taget fuldstændig elendigt om natten - hvilket ikke er så underligt når der kun er to måder man kan ligge på og det er en kamp at skifte mellem dem. Til gengæld har jeg indført konceptet morgenlur - som går ud på at tage en lang lur et par timer efter at man er stået op. Bare for lige at indhente det forsømte.

"Babystationen" i soveværelset er også ved at være klar:


... Og jeg kan slet ikke få armene ned over hvor fint det er blevet!

3 kommentarer:

  1. Hvor ser det fint ud - vi har samme puslepude, den er både pæn og praktisk, for den kan nemt tørres af. Den bliver I glade for :)

    SvarSlet
  2. Tusind tak! Og dejligt at vide at vi har valgt den rigtige puslepude :-)

    SvarSlet
  3. Hvor er det fint! Fik lige et glimt tilbage til min egen tid i slutningen af første graviditet. Kan også huske at jeg kokkererede en hel masse til fryseren. Det var så hyggeligt mens det stod på og ikke mindst rigtig dejligt, da vi kom hjem med min dreng :)

    SvarSlet