tirsdag den 5. februar 2013

KLAM give-away

Jeg har fået en fæl svaghed for flotte, grafiske plakater med lækre bogstaver, ord eller motiver. Fuld af begejstring surfer jeg rundt på nettet efter skønne prints. En af de plakatmagere jeg er er specielt glad for er KLAM, som du finder HER.

Derfor er jeg også ekstra glad i dag, fordi KLAM og jeg har haft stukket hovederne sammen og aftalt en give-away til jer, skønne (og trofaste, hold da op!) læsere.

Jeg har været inde på KLAMs flotte hjemmeside og vælge den plakat jeg allerbedst kunne lide. Den kan du vinde og den ser sådan her ud:


Hold dig ikke tilbage, men grib tastaturet og skriv en kommentar til det her indlæg. Så kommer du med i lodtrækningen, som jeg foretager fredag d. 8. februar.

Held og lykke!

PS. Rammen følger ikke med i gevinsten. 

10 kommentarer:

 1. Helt vildt fin. Helt vildt enkel. Helt vildt meget MIN (nå!)

  SvarSlet
 2. fed plakat.. ville passe godt på mine tomme vægge :)

  SvarSlet
 3. Den hører da vist til hjemme hos mig, den dér plakat! :)

  SvarSlet
 4. Den hører rigtig godt hjemme enten i køkkenet eller i stuen hvor man spiser. Budskabet er da ikke til at tage fejl af..:)

  SvarSlet
 5. Uh, lækkert. Gad jeg da godt have :-)

  SvarSlet
 6. IH hvor den passer godt ind i min (madfokuserede) verden (og lejlighed). Jeg lover at elske og ære den for evig og altid, hvis jeg er så heldig at vinde den!

  SvarSlet
 7. Øj, hvor jeg mangler noget til mine vægge! Den plakat skal være MIN! :D

  SvarSlet
 8. Den vil jeg gerne vinde :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er en fin ! Den ville jeg blive glad for :)

  SvarSlet
 10. Okay, jeg er ikke særlig trofast læser.... og egentlig har jeg slet ikke været her før, tror jeg, men jeg kan lide plakaten. Nu er jeg læser :)

  SvarSlet