onsdag den 26. september 2012

Afsløret med flødeboller

Nå. Jeg vågnede med ondt i hals og ører i går morges efter at have været fanget i stormvejret i Hasle (af alle steder) aftenen forinden. Og det regnede stadig. Og jeg syntes ikke det var specielt opmuntrende.

Så da Jakob kom hjem lavede vi en bette aftale om at se "Den Store Bagedyst" klokken otte. Jeg indrømmer det: Vi følger ivrigt med og hepper på vores favoritter.

Der er bare et problem med det program: Vi bliver voldsomt lækkersultne af at se det. Den søde tand svulmer. Munden løber i vand. Vi kan næsten ikke holde det ud.

Det skal være løgn! Tænkte jeg i går. Nu skal vi saftsuseme have noget lækkert at spise, mens vi ser lækkert fjernsyn. Så jeg rejste mig fra sofaen, iførte mig bukser som ikke er natbukser, stak i et par grimme orange gummistøvler og sjoskede ned i Netto, hvor jeg købte en pakke flødeboller. Yes.

Så langt så godt.

Men udenfor Netto mødte jeg en mega tjekket veninde fra efterskoletiden som jeg ikke havde set i et par år og vi sludrede lidt inden hun gik ind i butikken. Rockerhyggeligt.

Bagefter kom jeg til at se ned på mine gummistøvler. Og på flødebollerne. Jeg kom i tanke om, at jeg ikke havde noget make-up på og at jeg skulle hjem på sofaen igen og se "Den Store Bagedyst".

Shit. Jeg må virkelig stramme op. Vil nødig leve op til samfundets lidet positive forestillinger om arbejdsløse...

2 kommentarer:

 1. Hahahahaha.... tror du til fulde dér fik udlevet folks fordomme! ; )
  - vi følger faktisk også med i bagedysten OG bliver lækkersultne....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Hehe. Men ja, HOLD OP man bliver lækkersulten - jeg var i hvert fald glad for at ha' en flødebolle eller to ved hånden ;-)

   Slet